Doorgaan naar inhoud
✓ Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, is morgen in huis. ✓ Veilig betalen ✓ 6 dagen per week thuisbezorgd ✓ Veilig betalen ✓ 30 dagen retourbeleid ✓ Live chat ✓ Groot assortiment in onze webshop.
✓ Op werkdagen voor 19:00 uur besteld, is morgen in huis. ✓ Veilig betalen ✓ 6 dagen per week thuisbezorgd ✓ Veilig betalen ✓ 30 dagen retourbeleid ✓ Live chat ✓ Groot assortiment in onze webshop.

Verzenden en bezorgen

Verzenden en bezorging

Onze opvallende brievenbus-pakketjes worden door PostNL bezorgd. DHL verzorgt onze traceerbare pakketten. In beide gevallen worden bestellingen op het door jouw opgegeven afleveradres bezorgd. Je kunt tijdens het afronden van het bestelproces een afwijkend afleveradres opgeven. Ben je niet thuis op het moment van (pakket)bezorging dan laat DHL een kaart achter in je brievenbus. Met de code op deze kaart kun je een nieuw bezorgmoment kiezen. Je kunt er ook voor kiezen om je pakket bij de buren te laten bezorgen of bij een DHL ServicePoint. Maak je geen keuze, dan wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden of direct naar een DHL ServicePoint gebracht.

Bezorging in Nederland

In de regel (99% van alle gevallen) kun je jouw bestelling de werkdag na de verzendbevestiging in ontvangst nemen. Je ontvangt jouw bestelling standaard in een brievenbuspakketje. Als een zending niet door de brievenbus past of een hoge waarde vertegenwoordigt, wordt deze verstuurd via de pakketservice van DHL. Je ontvangt dan tevens een e-mail met een traceercode. Met deze traceercode kun je jouw bestelling volgen via het track & trace systeem.

Bestel voor 15:00, 17:00, 18:00 of 19:00 uur » Bezorging in Nederland
Maandag » Dinsdag
Dinsdag » Woensdag
Woensdag » Donderdag
Donderdag » Vrijdag
Vrijdag » Zaterdag
Zaterdag / Zondag » Dinsdag

Bezorging in België

In de regel (99% van alle gevallen) duurt de bezorging 2-3 werkdagen na de verzendbevestiging per e-mail. Je ontvangt de bestelling in de brievenbus. Als een product niet door brievenbus past of erg kostbaar is, wordt je bestelling als pakket verstuurd. DHLverzorgt de verzending van onze traceerbare pakketten. Deze worden doorgaans de volgende dag bezorgd. Je kunt jouw "brievenbus-bestelling" ook als "traceerbaar pakket" laten versturen. Dit geef je aan in het bestelproces en hiervoor betaal je € 4,95.

Bestel voor 15:00, 17:00, 18:00 of 19:00 uur » Bezorging in België brievenbus
2-3 werkdagen
Maandag » Woensdag / Donderdag
Dinsdag » Donderdag / Vrijdag
Woensdag » Vrijdag / Maandag
Donderdag » Maandag / Dinsdag
Vrijdag » Maandag / Dinsdag
Zaterdag / Zondag » Woensdag / Donderdag

Bestel voor 15:00, 17:00, 18:00 of 19:00 uur» Bezorging in België pakketdienst
Maandag » Dinsdag
Dinsdag » Woensdag
Woensdag » Donderdag
Donderdag » Vrijdag
Vrijdag » Maandag
Zaterdag / Zondag » Dinsdag

Bezorging Wereldwijd

In de regel (99% van alle gevallen) duurt de bezorging 2-3 werkdagen na de verzendbevestiging per e-mail. Je ontvangt de bestelling in de brievenbus. Als een product niet door brievenbus past of erg kostbaar is, wordt je bestelling als pakket verstuurd. PostNL verzorgt de verzending van onze traceerbare pakketten. Deze worden doorgaans de volgende dag bezorgd.